Mira - elävää
monikulttuurisuutta

Kansainvälinen kulttuuriseura MIRAn jäsenilmoitus - liity mukaan toimintaamme!

Mira on suomalaisille ja maahanmuuttajille tarkoitettu mutkaton monikulttuurinen areena, joka tarjoaa uuden tavan yhdistää hyvää mieltä onnistumisen kokemuksiin älyn ja oivalluksen kautta. Olennaisiin tehtäviimme kuuluu monikulttuurisuuden ja kansainvälisyyden edistäminen sosiaalisessa kanssakäymisessä.

Kyllä
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kansainvälinen kulttuuriseura Mira ry
Oskarinpolku 7
65610 Mustasaari

Y-tunnus: 1825816-5
Puh: 044 336 0096

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kansainvälinen kulttuuriseura Mira ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Jäsenmaksut: Jäsen 10 €, yhdistys 50 €, kannattajajäsen 150 €

Syrjäytymisen monimutkaisen kierteen katkaisu vaatii pitkäjänteisiä toimia ja siksi on erinomaisen tärkeää, että löydämme ihmisten vahvuudet ennakkoluulottomasta kulttuurin tekemisestä. Mikään ei ole liian hienoa tai huonoa kun on kysymys yksilön omasta oivalluksesta itsensä toteuttamiseksi. Taiteellisessa työssä tavoitteena on jatkuva prosessi musiikin, kirjallisuuden, kuvataiteen, multimedian, teatterin, tanssin ja performanssin saralla. Lopputuloksena on synnyttää omia ryhmiä, esityksiä ja poikkitaiteellista yhteistyötä sekä löytää omalle tekemiselle lähtökohtia.

Syrjästä esiin: oman ohjatun tekemisen kautta syrjäytyneille sisältöä elämään ja mahdollisuus luoda sitä puuttuvaa kontaktipintaa, joka mahdollistaa sosiaalisen vuorovaikutuksen ja olemassaolon tunteen. Painopiste on mielekkään tekemisen järjestämisessä sellaisille ryhmille ja sellaisilla alueilla, joissa se aikaisemmin on ollut mahdotonta.

Me olemme ei-paperinmakuinen organisaatio, joka kykenee vaikkapa luovan hulluuden, ilon ja onnistumisen kokemusten kautta vastaamaan ajan haasteisiin ja kehittämään ihmisten toiveita todeksi.

Ennen liittymistä, tutustuthan Kansainvälisen kulttuuriseuran Mira ry:n sääntöihin. Tervetuloa jäseneksi!

YHTEYSTIEDOT

Kansainvälinen kulttuuriseura Mira ry
Puh. 044 336 0096
044 333 00 39
info@mirahouse.fi
mirahouse@netikka.fi
www.mirahouse.fi